Veel Gestelde Vragen

 

 

Hoeveel ijsblokjes zitten er in een kilo?
  Ongeveer 30 ijsblokjes groot formaat en van de kleine ijsblokjes ongeveer 50. U kunt gemiddeld 120 drankjes schenken met een zak ijsblokjes van 8 kilo.
Hoe lang kan ik een tempexdbox met ijsblokjes of crushed ijs bewaren?
  IJsblokjes of crushed ice verpakt in tempexboxen, kunt u op een koele plek ongeveer 48 uur bewaren. Het ijs is dan nog prima te begruiken.
Hoe lang blijven ijsblokjes of crushed ijs goed buiten de vriezer?
  Als u een gesloten zak ijsblokjes op een koele plek weglegt dan blijven de ijsblokjes ongeveer 12 uur bruikbaar. Daarna houdt u meer water als ijs over. Hoe meer zakken weglegt hoe langer het smeltproces duurt. Als crushed ice eenmaal te lang buiten de vriezer heeft gelegen, is het niet meer terug in te vriezen.
Hoeveel ijsblokjes heb ik nodig om een grote specikuip te vullen?
  Als u de specikuip helemaal wilt vullen, hebt u ongeveer 5 zakken ijsblokjes nodig. Maar wilt u er ook flessen drank in zetten, dan hebt u aan 3 zakken genoeg.
Hoe kan ik bestellen?
  Als u een bestelling wilt plaatsen of een offerte wilt opvragen 3 dagen voor de leverdatum. Dan kunt u gebruik maken van het online bestelformulier. Voor orders die snel moeten worden uitgevoerd, kunt u het beste per telefoon contact met ons opnemen. Deze informatie vindt u bij contact.
Hoe kan ik betalen?
  Betalen kan gewoon contant bij aflevering van het product of vooraf per bank. Vaste klanten kunnen ook op factuur geleverd krijgen.
Wat zijn jullie levertijden?
  Bestellingen kunnen worden afgeleverd, 7 dagen per week van 8:00 t/m 22:00.
Kan ik als particulier ook bij jullie bestellen?
  Ja natuurlijk, geen enkel probleem. Particulieren kunnen ook een beroep doen op onze service. Wel hanteren we een minimum afname van 5 zakken van 8 kilo ijsblokjes of crushed ijs.

 

Snel uw keuze maken..